Firma COM INVEST srl Cluj Napoca
Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

COM INVEST Cluj Napoca firme 3056

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
FIRME
Cluj Napoca (Romania) / (alege oras)

FIRMA

COM INVEST srl

CJ / Cluj Napoca
Com Invest este o companie al carui principal obiect de activitate este "Selectia si plasarea fortei de munca", iar prin programele oferite plaseaza studenti, absolventi de facultate, specialisti si persoane cu virsta pina in 40 de ani, in tari din intreaga lume. Programele oferite sunt: de munca (work&travel, seasonal work), culturale si schimb de experienta (training, au-pair), studiu, calatorie. Tarile vizate in mod special sunt SUA, UK, Australia, Germania, Spania, Olanda, Belgia si Franta.
Avind o activitate progresiva compania detine in prezent 2 birouri: Cluj-Napoca si Sibiu si colaboratori in peste 10 orase din tara. Stafful nostru, caracterizat de profesionalism si avind o pregatire de specialitate a cistigat reputatia companiei atit intern cit si international si stima aplicantilor nostri.

Servicii

Serviciile oferite de Com Invest includ: selectia si plasarea in strainatate, asigurari, rezervari si procurare bilete de avion, ISIC (International Student Identity Card), IYTC - International Youth Travel Card, ITIC (International Teacher Identity Card), consiliere gratuita in privinta modalitatilor de transport terestru intern si international, programari ambasade, formulare ambasade si tipuri de viza.
Pentru promovarea si administrarea programelor mai sus amintite Com Invest poseda strinse legaturi cu ambasadele precum si organizatiile parteneriale din strainatate.
Va rugam vizitati pagina nostra pentru mai multe detalii legate de programele si serviciile oferite de noi pentru sezonul 2006-2007 si nu ezitati sa ne contactati!
Va multumim ca ati ales Com Invest, Work/Study Abroad!

DOMENII ACTIVITATE FIRMA
COM INVEST

REPREZENTANTE FIRMA
COM INVEST

CONTACT FIRMA
COM INVEST

  • Adresa: p-ta unirii, nr 10, ap 14, Cluj-Napoca, Cluj
  • Telefon: 0264406879
  • Fax: 0264406784
  • Persoana: ionela
  • Email:
  • Web: http://www.com-invest.org
 
Firme
inscrie gratuit firma

Firme Categorii

Firme Administratie
Firme Afaceri & Comert
Firme Agentii
Firme Alimentatie
Firme Auto
Firme Constructii
Firme Cultura
Firme Finante
Firme Imobiliare
Firme Industrie
Firme Invatamant
Firme IT
Firme Naval
Firme Prestari Servicii
Firme Producatori
Firme Sanatate
Firme Utilaje
Institutii

raporteaza o eroare