Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

INTER CARS ROMANIA Cluj Napoca firme 5927

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
FIRME
Cluj Napoca (Romania) / (alege oras)

FIRMA

INTER CARS ROMANIA srl

CJ / Cluj Napoca
Inter Cars S.A. a fost infiintata in anul 1990 de catre Krzysztof Oleksowicz, Piotr Oleksowicz si Andrzej Oliszewski, care au stabilit prima facilitate de distributie pentru piese de schimb si accesorii auto pe strada Powsinska (Varsovia). Depozitul, avand o suprafata de 300 de metri patrati, a reprezentat in perioada respectiva si sediul social al companiei.
Peste 10 ani, Inter Cars S.A. inaugura in apropierea Varsoviei (Czastkow Mazowiecki) un modern centru logistic, in suprafata de peste 17.000 de metri patrati, care este si in prezent sediul social al celei mai mari companii din Europa in domeniu.
In anul 2007, prin fuziunea Inter Cars S.A. cu Japan Cars Auto, cel mai mare distribuitor european de piese si accesorii auto pentru vehicule produse in Asia, suprafata de depozitare a crescut la impresionanta cifra de 22000 mp, prin aportul adus de centrul logistic din Kajetany.
Cu un stoc curent de peste 160.000 de repere diferite si cu o retea formata din peste 120 de furnizori (din care mare parte sunt si furnizori pentru prima echipare), Inter Cars S.A. este liderul european in domeniu.
In prezent reteaua de distributie este formata din parteneri care acopera atat teritoriul Poloniei (120 de astfel de parteneri), dar si tari precum Republica Ceha (15 parteneri), Slovacia (10 parteneri), Croatia, Ungaria, Lituania, Ucraina, Italia, Belgia.
Pe langa distributia de piese si accesorii pentru autoturisme si vehicule comerciale, Inter Cars este distribuitor agreat al legendarei marci de motociclete britanice Triumph. Inter Cars detine de asemenea doua companii (Lauber si Feber), prima fiind specalizata in reconditionarea pieselor de schimb iar cea de-a doua in productia de remorci si semiremorci.

Din 2005 Inter Cars S.A. este membru fondator al Asociatiei Distribuitorilor de piese de schimb.
Cel mai nou membru al grupului de firme Inter Cars este compania deschisa in Romania (Inter Cars Romania S.R.L.) Compania opereaza deja un depozit regional in Cluj Napoca in planurile de viitor fiind inclusa o extindere a ariei de distributie, prin intermediul partenerilor comerciali, astfel ca la sfarsitul anului 2013 sa fie acoperita 50% din suprafata administrativa a Romaniei.

REPREZENTANTE FIRMA
INTER CARS ROMANIA

CONTACT FIRMA
INTER CARS ROMANIA

  • Adresa: str Corneliu Coposu 167 A
  • Telefon: 0364 404 327
  • Fax: 0364 404 330
  • Persoana: Victor Gavronschi
  • Email: victor.gavronschi@intercars.eu, office@intercars.eu
  • Web: http://www.intercars.ro

HARTA INTER CARS ROMANIA

 
Firme
inscrie gratuit firma

Firme Categorii

Firme Administratie
Firme Afaceri & Comert
Firme Agentii
Firme Alimentatie
Firme Auto
Firme Constructii
Firme Cultura
Firme Finante
Firme Imobiliare
Firme Industrie
Firme Invatamant
Firme IT
Firme Naval
Firme Prestari Servicii
Firme Producatori
Firme Sanatate
Firme Utilaje
Institutii

raporteaza o eroare